Inboedelverzekering

Bij het tekenen van de huurovereenkomst verplicht je je om een inboedelverzekering af te sluiten. Zo ben je verzekerd bij inbraak en brand.  
  
Woonvoordeelpolis
In de verhuurmap zit een folder over de woonvoordeelpolis. Dit is een gezamenlijk product van verzekeringen dat uitsluitend is samengesteld voor huurders van Vestia. Doordat Vestia gezamenlijk ruim 70.000 woningen beheert, hebben wij een zeer aantrekkelijke prijs kunnen krijgen voor een goede verzekering. Je kunt gratis en zonder verplichtingen een vergelijkende offerte aanvragen door het invullen van de antwoordcoupon.

Ook bij de Consumentenbond kun je informatie aanvragen over “goed verzekerd” zijn. Pas op dat je niet onderverzekerd raakt. Pas je inboedelverzekering aan als dat nodig is.    
  
Verzekerd onderhoud
Een lekkende kraan, een kapotte wandcontactdoos of klemmend hang- en sluitwerk. Dit soort klusjes zijn normaal gesproken voor rekening van de huurder. Je hebt bij het tekenen van het huurcontract ook een serviceabonnement afgesloten. Voor €4,55 per maand ben je tegen deze ongemakken verzekerd. Alle gebreken die je normaal zelf moet repareren, worden kosteloos en snel door ons verholpen.

Een prettig idee: je hebt geen zorgen meer over kleine reparaties in je studio. In de verhuurmap vind je een folder over het serviceabonnement. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de servicemanager.