Inrichting studio

Jouw studio heeft een Bruynzeel keuken met ingebouwde koelkast en elektrische kookplaat. 
Op de vloer ligt vinyl (laminaatlook/beukenkleur) en voor de ramen hangt een donkerblauw zonwerend en brandvertragend rolgordijn. Aan de twee lange zijden van de studio vind je ophangsystemen.

Wanden 
Je kan zelf de wanden van de studio verven of behangen. Tip: gebruik een latex verf. Het moet wel een gladde afwerking zijn. De wanden van de studio hebben bij elkaar een oppervlakte van ruim 50 m2.  

Keuken 
Jouw studio heeft een Bruynzeel keuken, type Atlas. Het keukenblok is 210 cm, met een ingebouwde elektrische kookplaat en een koelkast met vriesvak.

Voor storingen of problemen aan de inbouw keukenapparatuur kan je zelf direct naar de firma Atag/ Pelgrim bellen. Het telefoonnummer is 0900-432 4321 (25 ct per minuut). Kies keuze 2 om een storing te melden en keuze 3 voor de bezoektijd van de monteur. Indien een storing of defect is ontstaan door verkeerd gebruik dan worden de kosten wel op de huurder verhaald. 
Let op dat je het typenummer doorgeeft als je een storing meldt. Zie hieronder een overzicht van de huisnummers met bijbehorende typenummers: 
  
Rijswijkseplein 405 t/m 704, 2516 LR/ LS/ LT/ LV/ LW Den Haag: 
* Elektrokookplaat: EKB550RVS 
* Onderbouw koelkast: OKG254 

Kozijnen 
De studio heeft metalen kozijnen. De ramen en kozijnen zijn inbraakwerend en geluidsisolerend. De rolgordijnen mag je niet vervangen en de kozijnen niet schilderen.